KOK kinderopvang

 

Tussenschoolse opvang

De tussenschoolse opvang (TSO) wordt vanaf de start van het schooljaar 2021-2022 verzorgd door stichting KOK overblijf, onderdeel van KOK kinderopvang. De kinderen nemen hun eigen lunch mee. Ze eten op school samen met de leerkracht en spelen (buiten) onder toezicht van een pedagogisch medewerker van KOK kinderopvang en TSO-vrijwilliger(s).

 

Buitenschoolse opvang

BSO WereldWijs opent op 4 oktober 2021 haar deuren.

  • De opvang is geopend op maandag, dinsdag en donderdag.
  • De BSO start direct na schooltijd en sluit om 18.30 uur.
  • In schoolvakanties is de BSO hele dagen geopend, van 07.30 tot 18.30 uur.
  • Bij voldoende belangstelling zal de BSO ook opvang gaan verzorgen op de woensdag en vrijdag.

BSO WereldWijs heeft een eigen lokaal in de school. De kinderen kunnen gebruik maken van de speelzaal en het schoolplein van de school. Er worden elke dag leuke en uitdagende activiteiten aangeboden, passend bij de leeftijd en belevingswereld van de kinderen.

 

Peuteropvang

Op 4 oktober 2021 opent KOK kinderopvang bij WereldWijs ook een peuteropvanglocatie. Peuters van 2 tot 4 jaar kunnen hier samen met leeftijdsgenootjes spelen, leren en ontdekken. De peuters krijgen activiteiten rond verschillende thema’s aangeboden die passen bij hun leeftijd. Zo worden ze goed voorbereid op de basisschool.

  • Peuteropvang WereldWijs is alle schooldagen geopend van 08.15 uur tot 12.15 uur.
  • Brengen is tussen 08.15 en 08.45 uur.
  • Ophalen is tussen 12.00 en 12.15 uur.

 

Meer informatie en inschrijven

Kijk voor meer informatie over de tussenschoolse opvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang bij WereldWijs op de website van KOK kinderopvang. Hier kunt u uw kind ook direct inschrijven.

Voor vragen kunt u terecht bij de klantenservice van KOK kinderopvang via 071 - 4097 535 of een mail sturen naar info@kokkinderopvang.nl.